Gespot


Roomed.nl

Prints & Posters is gespot door Roomed.nl. We zijn één van de vijf leukste webshops van deze week. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op! Roomed.nl is een online magazine over inspirerend wonen. Elke dag proberen ze te inspireren en te informeren met artikelen over interieur, de mooiste producten, de gaafste binnenkijkers, de leukste winkels en de handigste DIY tips.


Flavourites

We staan op de Flavourites! En dit schrijven ze over ons:

Wow, wat een goed assortiment aan posters heeft deze webshop! Wat worden wij hier blij van! Posters met cirkels van goud, met inspirerende teksten, met kleurrijke illustraties... Ook voor kinderen is er een uitgebreid aanbod. Onder de button 'Speciaal voor jou' kun je je eigen ideeën kwijt. De vormgevers van Prints en Posters gaan vervolgens graag aan de slag om jouw favoriete, op maat gemaakte exemplaar te maken!

Dit is de link naar Flavourites


Sheshops.nl

Sheshops.nl is een verzameling van mooie, gezellige, unieke en creatieve webshops die zich voornamelijk richt op de vrouw. Maar mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

We werden benaderd om met Prints & Posters ook een plekje op te vullen tussen al die andere leuke webwinkels. En daar zeggen wij geen nee tegen. Hartstikke gezellig!

Hier staan wij te shinen!

© 2014 - 2020 Prints & Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel