OVER ONSPrints & Posters is een webshop met uniek ontworpen posters, geschikt voor elk interieur. Van industrieel tot bohemian en van urban tot vintage, bij Prints & Posters vind je altijd wel een ontwerp passend bij jouw persoonlijke stijl.

We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in elke ruimte van je huis! Met onze posters kun je uitstralen wie je bent en de juiste sfeer om je heen creëren. Wat onze prints en posters extra uniek maakt, is dat veel van de ontwerpen naar jouw persoonlijke smaak aangepast kunnen worden. Dus heb je een poster in onze webwinkel gezien maar wil je een andere kleur of tekst? Geen probleem! Geef het aan bij je bestelling en we sturen je een voorbeeld toe.


Op onze website vind je verschillende categorieën. 
Voeg bijvoorbeeld een vleugje Japan in je interieur toe, door middel van een mooie Japanse kunstposter
Zo creëer je vanzelf een heerlijke rustgevende oosterse sfeer in huis.  

Heel populair is onze collectie van steden-, provincie- en landkaartposters
Je eigen provincie op een poster of toch liever een stratenplan van jouw stad of dorp? Je kunt van iedere plaats die je wilt een poster laten maken. Geef jouw stad of dorp aan ons door. Dan gaan wij aan de slag!
En wil je het nog specialer? Laat ons dan een hartje, stip of vierkantje op de kaart zetten waar jouw favoriete stad, kern of dorp is.

Met onze kinderposters breng je de fantasie van je kinderen tot leven. Neem een kijkje op onze pagina met speciale prints en posters voor de kinderkamer. Vrolijke kleuren, schattige én stoere dieren, lieve plaatjes, oudhollandse rijmpjes, noem maar op! 

Wil je een poster die echt helemaal uniek voor jou ontworpen is? 
Dan kan dat via onze ‘Speciaal voor Jou’ pagina. Authentieker kan niet!

We hebben voor het produceren van de posters de beste drukkers geselecteerd. Uiteraard zijn onze drukkers FSC gecertificeerd en dus milieubewust. Je poster wordt geproduceerd met hoogstaande HP Indigo printers. Een kwaliteit die nagenoeg niet te onderscheiden is van offset! En daarom spreken wij over digitaal drukwerk in plaats van printen. De papiersoort waar je ontwerp op gedrukt wordt is houtvrij gesatineerd mc: een prachtige materiaalsoort. Deze gestreken kwaliteit heeft een gladde structuur en is uitermate geschikte voor full colour afbeeldingen. De papierdikte is 250 g/m².

Een poster heeft een levertijd van 3-4 werkdagen. Binnen Nederland en België is de verzending van posters helemaal gratis. 

Zoek je inspiratie, kijk dan op onze Pinterestpagina.
En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Wij bij Prints & Posters staan altijd open voor vragen of ideeën. Graag zelfs!
Mail dus gerust naar info@printsenposters.nl.

Jessica de Jong

https://www.printsenposters.nl/
info@printsenposters.nl
0118 707070
 

Prints & Posters is een label van Yessika.nl, bureau voor grafisch ontwerp en vormgeving in Vlissingen. 

Bankrekening : NL52 RABO 0360 7177 72
BTW-nummer: NL002185493B05
KVK-nummer: 57600295

 

DE STUDIO


Prints & Posters is een label van Yessika.nl, bureau voor grafisch ontwerp en vormgeving in Vlissingen. 

Na haar afstuderen in 2006 aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam heeft Jessica de Jong bij diverse reclamebureaus gewerkt. In april 2013 heeft zij Yessika.nl opgericht. Onder deze naam ontwerpt zij complete huisstijlen, brochures, boeken, posters en websites voor zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties.

De prints en posters van de webshop komen dus rechtstreeks uit de eigen studio. Ook alle persoonlijke aanpassingen en ‘Speciaal voor Jou’ ontwerpen, worden door Jessica persoonlijk voor je gemaakt. En dat is wat Prints & Posters zo uniek maakt: authenticiteit. 

Prints & Posters bestaat vanaf 2014 en is opgericht door Myra van der Straaten. In november 2020 heeft zij vanwege haar verhuizing naar het buitenland de webshop overgedragen aan Jessica de Jong.
 

 

 

© 2014 - 2024 Prints & Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel