DE STUDIO


Prints & Posters is een label van Yessika.nl, bureau voor grafisch ontwerp en vormgeving in Vlissingen. 

Na haar afstuderen in 2006 aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam heeft Jessica de Jong bij diverse reclamebureaus gewerkt. In april 2013 heeft zij Yessika.nl opgericht. Onder deze naam ontwerpt zij complete huisstijlen, brochures, boeken, posters en websites voor zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties.

De prints en posters van de webshop komen dus rechtstreeks uit de eigen studio. Ook alle persoonlijke aanpassingen en ‘Speciaal voor Jou’ ontwerpen, worden door Jessica persoonlijk voor je gemaakt. En dat is wat Prints & Posters zo uniek maakt: authenticiteit. 

Prints & Posters bestaat vanaf 2014 en is opgericht door Myra van der Straaten. In november 2020 heeft zij vanwege haar verhuizing naar het buitenland de webshop overgedragen aan Jesscia de Jong.
 


 

OVER ONS


Prints & Posters is een webshop met uniek ontworpen posters, geschikt voor elk interieur. Van industrieel tot bohemian en van urban tot cottage stijl, bij Prints & Posters vind je altijd wel een ontwerp dat past bij jouw persoonlijke stijl.

We vinden het belangrijk dat je authentiek kunt zijn. Kortom, dat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt waar je ook bent, thuis of op kantoor. En met onze prints en posters kun je uitstralen wie je bent en de juiste sfeer om je heen creëren.

Wat onze prints en posters extra uniek maakt, is dat veel van de ontwerpen naar jouw persoonlijke smaak aangepast kunnen worden. Dus wil je een andere kleur of tekst? Geef het dan aan bij je bestelling.

En wil je een poster die echt helemaal uniek voor jou ontworpen is? Dan kan dat via onze ‘Speciaal voor Jou’ pagina. Authentieker kan niet!

Zoek je inspiratie, kijk dan op onze Pinterestpagina.
En vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

 

© 2014 - 2021 Prints & Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel