KWALITEIT


We hebben de beste drukkers geselecteerd om jouw poster of canvasdoek te laten produceren. En uiteraard zijn onze drukkers FSC gecertificeerd en dus milieubewust. 


POSTERS


Je posters wordt geproduceerd met hoogstaande HP Indigo printers. Een kwaliteit die nagenoeg niet te onderscheiden is van offset! En daarom spreken wij over digitaal drukwerk in plaats van printen. De papiersoort waar je ontwerp op gedrukt wordt is houtvrij gesatineerd mc (glanzend): een prachtige, glanzende materiaalsoort. Deze gestreken kwaliteit heeft een gladde structuur en is uitermate geschikte voor full color afbeeldingen. Het papier is 135 grms, wat stevig aanvoelt. 

De prijzen die je ziet zijn altijd inclusief:

 Gratis kleurmatchen (in de artikelbeschrijving kun je lezen of kleurmatchen mogelijk is)
 Gratis bezorging


CANVAS


Een canvasdoek geeft 'letterlijk' een extra dimensie aan je ontwerp en natuurlijk wil je daar lang van genieten! Daarom hebben wij gekozen voor premium canvas: topkwaliteit doek dat jaren lang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt door  de nieuwste fotoprinter met 12 kleuren pigment inkt. Doordat er 12 kleuren worden gebruikt komen details en kleuren echt tot leven op fotokwaliteit. De latten die wij gebruiken bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. Hierdoor trekken ze niet krom en kun je dus lang van je bestelling genieten. 

De prijzen die je ziet zijn altijd inclusief:

 Gratis kleurmatchen (in de artikelbeschrijving kun je lezen of kleurmatchen mogelijk is)
 Ophangmechanisme
 Gratis bezorging

© 2014 - 2020 Prints & Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel