WERKWIJZE 'SPECIAAL VOOR JOU' Stap 1 :  SCHRIFTELIJK BRIEFING
Na ontvangst van je aanvraag sturen wij je via mail een digitaal document toe. Dit document is een schriftelijke briefing over je ideeën en wensen voor jouw ontwerp. Naast vragen over de creatie komen ook technische zaken, als grootte, uitvoering en hoeveelheid aan de orde. We vragen je het document volledig in te vullen. Dit kan gewoon op de computer of I-pad via Adobe Reader.

Stap 2 :  PRIJSVOORSTEL
Nadat wij de schriftelijke briefing weer compleet ingevuld hebben terug ontvangen, doen wij je een gespecificeerd prijsvoorstel voor ontwerp, printwerk en eventueel bijkomende zaken als inlijsten, verpakken en verzenden. Wij zullen ook een realistische planning voorleggen.

Stap 3 :  ONTWERPPROCES
Het ontwerpproces doen we samen. Je wordt gedurende het proces regelmatig op de hoogte gehouden en we gaan door met ontwerpen totdat jij helemaal tevreden bent.

Stap 4 :  OPLEVERING
Na akkoord op de laatste versie van het ontwerp zullen wij het eindresultaat laten printen bij één van onze geselecteerde drukkers. Bezorgen doen we uiteraard op het door jouw opgegeven adres.

Vraag hier een offerte aan voor jouw 'Speciaal voor jou' ontwerpopdracht.

Algemene voorwaarden

© 2014 - 2021 Prints & Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel